Estrellest Rex Rocco 2

Rahvuslik näitus, Tallinn

24.03.2019 toimunud Rahvuslikul näitusel Tallinnas, saavutas Estrellest Rex Rocco (Heroes Meisehof x Jaci’s Style Baschira) tõu parima kutsika tiitli 1 EAH TPK (kohtunik Alar Müürisepp / Eesti) ja kõikide tõugude parima kutsika tiitli (kohtunik Dainora Sudeikiene / Leedu)! Kasvataja Urve Lageda, omanik Catlyn Toomast. Suured tänud händleritele Annika Palm ja Maarja Kalma!

Estrellest Flamme Kira (Heroes Meisehof x Estrellest Frayete Flamme) saavutas juuniorklassis SP 1 SK PE2 TPJ Jun SERT (kohtunik Alar Müürisepp / Eesti). Kasvataja Urve Lageda, omanik Rita Vellend. Suured tänud händlerile Annika Palm!

23.03.2019 toimunud Rahvuslikul näitusel Tallinnas, saavutas Estrellest Rex Rocco (Heroes Meisehof x Jaci’s Style Baschira) tõu parima kutsika tiitli 1 EAH TPK (Kohtunik Dainora Sudeikiene / Leedu). Kasvataja Urve Lageda, omanik Catlyn Toomast. Suured tänud händlerile Annika Palm!

Estrellest Flamme Kira (Heroes Meisehof x Estrellest Frayete Flamme) saavutas juuniorklassis SP 1 SK PE1 TPJ Jun SERT TP (Kohtunik Dainora Sudeikiene / Leedu) ja kõikide tõugude parima juuniori tiitli (Kohtunik Kornelija Butrimova / Leedu) ja 1.rühma võitja (Kohtunik Dainora Sudeikiene / Leedu). Kasvataja Urve Lageda, omanik Rita Vellend. Suured tänud händlerile Annika Palm!

Palju õnne ja edukaid tulemusi ka tulevikus!