koerte seikluspark 300px
Tagadi plakat 21x8 väiksem tekst

Tagadi Koerte Seikluspargi traditsiooniline võistlus TAGADI TARZAN
26.mai 2019
Asukoht: Tagadi Koerte Treeningkeskus, Harjumaa

Tagadi Tarzani FB leht

Tagadi Koerte Seikluspargi traditsiooniline võistlus Tagadi Tarzan toimub 2019 aasta 26.mail juba viiendat korda. Võistlus toimub nii individuaalse kui ka võistkondliku võistlusena ning erinevates vanuseklassides.

Tagadi Tarzani võistlus on kogupere meelelahutuslik sündmus, millest saab osa võtta igaüks mistahes tõugu koeraga. Rada võib läbida nii joostes kui kõndides, kuid võistlus käib takistuse läbimise puhtuse ja kiiruse peale. Võistlus toimub nii individuaalse kui ka võistkondliku võistlusena ning erinevates võistlusklassides.

Võistkonda kuulub 3 võistluspaari (3 erinevat koera ja 3 erinevat koerajuhti). Võistluspaarid võivad olla eri vanuseklassidest.

KÕIK VÕISTLEJAD AUTASUSTATAKSE! Iga klassi viis parimat saavad eripreemia.

Registreerimine avatakse 1.mai 2019

Rohkem infot: https://tagadi.ee/events/tagadi-tarzan-2019/